Kategorier
Luleå

Nytt jobb!

Efter ansökan, intervju, samtal och provlektion är det klart: Jag kommer arbeta i skolan igen!

_Var?_ Ett gymnasium här i Luleå.

_Vad?_ ”Data och media” – låter väl konkret och bra… 😉

_När?_ Till hösten.

_Hur det känns?_ Spännande. Och bra!

Kategorier
Skytte

Skyttesäsongen har börjat!

Efter ett långt uppehåll i skyttet har det nu rullat igång. Det känns kul igen och suget att skjuta har kommit tillbaka.

Ale har börjat med uttagningar till Bromma (även om intresset hittills varit lite klent) och jag har planerat in att åka på _Riksskyttevecka_ i Halmstad i slutet av juli.

Kategorier
Luleå

Uppehåll i skrivandet?

Oj oj. Här var det länge sedan vi skrev något. Undrar vad det beror på?
Vad händer? Jo, vi arbetar, leker med barnen, lagar mat, sover och en del annat vardagsbestyr. Städar till exempel.
Läste för övrigt på Aftonbladet att det är hel-inne att blogga nurförtiden. Och jag som tyckte _jag_ var sent ute. Nåja.

Bäst vi rycker upp oss då…

Har för övrigt just sett färdigt serien 24 säsong tre i dvd-version (dvs utan reklamavbrott). Tänk att det gick vägen för hjältarna till slut! Fantastiskt.
Undrar vad de har för problem i säsong fyra, som jag antar sänds i USA. Längtar nog ändå lite till den finns tillgänglig här också…

Våren har börjat visa sig: Snön har försvunnit helt och i veckan har isen gått på älven (som vi ju faktiskt har utsikt över!) Det känns bra och det har blivit varmare i luften också. I morgon ska vi fixa Axels punktering på cykeln så att vi kan hoja omkring lite. Det blir kul.
Jag ska skjuta lite också. Vi har ju kommit igång med banskyttet och föreningen har träningstävling i Rosvik. Premiären var härom kvällen då det var stadsmatchuttagning inför matchen mellan Luleå och Boden (i skytte – inte placering av institutionen för hälsovetenskap, som lokalpressen ältar i).
Det gick bra och jag tror jag är klar för laget. Ska bli kul med lite tävlingsnerv i lagom form.
Grejerna verkar ju funka – började med att skjuta 50 poäng i första liggserien!

Dags att gå och sova. Sov gott.