Kategorier
Arild

Julen är här – snart

Så var det snart jul. Axel har i kväll haft sin avslutning i Brunnby kyrka. Hela skolan var där – och alla föräldrar, far-och morföräldrar, grannar, hundar, kor, maskotar mm. Därav den något snäva bildvinkeln…

Men det var lika så bra att sitta nära gången eftersom jag själv (Vaike var på väg med tåg från Stockholm) höll koll, så gott jag kunde, på Tom och Leo. De hade väl inte tänkt sig att sitta i kyrkbänken sådär hemskt länge, vilket de heller inte gjorde.

Axel med klass sjöng så det stod härliga till – Tom och Leo (mest Tom) ägnade sig åt att springa fram och åter ropandes ”Lalalalala”. Men jag fick tyst på honom med ett specialknep: Russin.

Frågan är hur rutinerat det var… Efter en stunds inmundigande blev han naturligtvis ännu piggare! Nåja. det gick ganska bra ändå. Leo var mer fascinerad av sången och applåderade ivrigt tillsammans med resten av publiken.

En bra kväll!

Julavslutning07_1Axel med klass sjunger ”Julen är här”.

Julavslutning07_2Tom (i förgrunden) och Leo beskådar det hela.

Kategorier
Arild Bilder

Hockey

Varje söndag spelar jag och några andra killar/mogna män/gubbar hockey i Jonstorp. Helt fantastiskt roligt och inte så lite jobbigt.
Men man orkar mycket när det finns en puck att jaga! Fler bilder här.