Bad och varmt

Tjena bloggen

Jag badade igår det var extremt skönt. Vi har det super varmt minst tjugofem grader varje dag. Idag ska vi kanske gå till Disneyland det beror på hur Tom mår idag. Han har varit sjuk enda sen vi kom hit. (tråkigt) hej då bloggen.

4 svar på “Bad och varmt”

 1. Synd att Tom och Leo blivit sjuka. Jag ringde till Din far igår kväll och hörde att Du var på Disneyland med Din mamma. Var det kul? Motsvarade det Dina förväntningar? Jag/Vi längtar tills Ni kommer hem så att Vi får höra alla detaljer. Hälsa De övriga.

  PS. Kul ide att skriva på Tioett. DS

 2. Hej Axel!
  Vilken trevlig blogg o vad härligt att bada i havet i oktober!
  Hoppas att Tom frisknar till.
  Vi i 4A saknar dig.
  Kram Frida

 3. Idag fick vi spruta i skolan. Det gjorde inte ont men jag blev yr och fick lägga mig och dö…(not), jag menar vila. ……. Hade hellre besigit berg med dig…

  Kram Ture

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *