Palm Springs

Idag lämnade vi LA och satte kurs mot Joshua Tree. Vi tog dock vägen via Palm Springs och passade på att åka kabinbana upp till ett närliggande berg. Strax under 3000 meter upp är utsikten fin-fin, och det var en helt fantastisk natur: Gigantiska tallar, granitblock och en Bäck som slingrade sig fram genom landskapet. Ca 20-25 grader varmt.
Väl nere i Pal Springs, där vi provianterade och tankade, var det 32 grader varmt. (Vi är ju faktiskt i öknen…)

När vi väl fyllt upp tanken (bensinen kostar för övrigt hälften mot hemma) på vår gigantiska bil (som förmodligen drar ungefär dubbelt jmf med bilen hemma…) körde vi vidare mot Joshua Tree.Lämnar Los Angeles


Vindkraftspark nära Palm Springs


Utsikt…


Wildlife…


Familjen poserar glatt och medgörligt… NOT

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *