Sugar Pine Scenic Railroad

Idag har vi åkt ånglok, något framförallt Tom längtat efter länge länge. Någon timme från Yosemite finns Sugar Pine Scenic Railway som idag körde sista turen för säsongen (!). Det var en riktigt trevlig tur med detta tåg som tidigare dragit timmerlass uppför berget. Det kändes i hela kroppen när de ”gasade på” med ångmaskinen, trots att de få passagerarvagnarna vägde lätt jämförelsevis med det timmer man tidigare fraktat.

Efteråt fick Tom prata med tågföraren och gå nära loket. När vi senare gick till bilen och resonerade om vad vi varit med om berättade Tom att det ”det kommer droppar ur ögat”. Om det var något skräp eller glädjetårar, tja det kan man ju bara spekulera om…Tuff tuff tuff…

Tyngd av allvaret…

Ett svar på “Sugar Pine Scenic Railroad”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *