Vinterutflykt

”A beautiful cold winters day” lovade prognosen och det var verkligen fint. Soligt och kallt, bara 18 grader i solen men för all del, ingen större värme i vinden. Så fleecen fick följa med på utflykt. Vi läste om något som kallas Perth Hills och blev nyfikna om vad det kunde vara. Det är ju mest platt här. Så vi tog bilen och åkte mot en nationalpark strax öster om Perth, John Forrest National Park. Plötsligt började vägen gå brant uppåt och rätt vad det var så var vi på ett berg i en jätteskog. Vad konstigt det ser ut med barrträd och palmer blandat…och (något som liknar) kråkor och papegojor blandat! Vi stannade hela dagen, och vandrade längs en bäck som såg ut som något taget ur Familjen Macahan (med undantag för träden/buskarna som ser ut som jätteananaser). Det vimlade också av käcka australiensare i skogen, det verkar vara ett folk som verkligen gillar att vara utomhus. På kvällen knäckte vi en flaska australiensiskt rött, som om det skulle behövas för att kunna sova. Vi sover verkligen jättemycket!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *