En stuga på landet

Stugan vi bor i

Stugan vi bor i

Så har vi då kommit ut på ön Malolo Lailai. Det visade sig vara något helt annat. Inga bilar på ön, bara personalens eldrivna golfbilar gör att det är väldigt….lugnt. Vi bor också närmare havet, poolen ligger 20 meter från havet och vi har faktiskt en liten havsutsikt. Vår stuga ligger i en park med höga palmer och blommande träd.

När vi kom i stugan så sökte jag efter luftkonditioneringen, men det fanns ingen. Istället har man byggt med en snillrik planlösning och fönster som går att vrida upp som persienner, så sjöbrisen åker rakt igenom stugan. I taket har vi också fläktar. Sammantaget är det ju riktigt behagligt! Dessutom slipper vi bruset från A/C:n. Barnen klarar värmen riktigt bra. Men Leo är mitt inne i tandsprickning så han sover oroligt. Tack vare fönstrena så vet nog våra grannar det också!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *