Yt-flykt

Idag var vi på en rolig utflykt. Vi åkte ut med en båt som kallas för ”Glass Bottom Boat”, dvs glasbottenbåten. Utifrån såg den ut att vara flatbottnad och vi trodde att botten var genomskinlig, som namnet antyder. Men när vi bordade båten hittade vi en liten trappa ned i båtens inre. Där fanns fönster att titta ut genom. Under vattenytan alltså.
Spännande

Spännande

Båten tog oss ut till ett av korallreven utanför ön och där fick vi se ett märkligt landskap uppenbara sig. Massor av små fiskar, koraller i olika former och olika färger, större fiskar som sög sig fast i fönstren (malar?), och en och annan rocka som pilade förbi.
En och annan fisk skymptade förbi
En och annan fisk skymptade förbi

Vi fick se tre olika rev och åkte sedan in till bryggan igen. En spännande halvtimme!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *