Ute och cyklar

Idag var det varmare ute och vi cyklade iväg med barnen i cykelvagn upp längs Swan river. Det är lustigt hur man absolut inte kunnat föreställa sig hemma i Sverige hur de olika stadsdelarna ser ut beroende på läget på kartan. Vi cyklade förbi ett område som på kartan verkade vara en väg som gick under två stora broar, en motorväg och en järnväg. Och _det_ visade sig vara ett väldigt mysigt område bredvid floden med små caféer promenadstråk och små fritidsbåthamnar. Efter en 5-6 km stannade vi vid en lekplats som låg på en höjd mitt i en väldigt fashionabel stadsdel. Att bara sitta där och ta in utsikten över floden, med alla båtarna, gav kraft. Själen behöver verkligen lugn och ro för att förflytta sig med kroppen när man är ute och reser. Det är väl egentligen därför man alltid ska färdas till fots, då slipper man den här andliga jetlagen… Kanske därför vi är så trötta? Men cykelturen hjälpte verkligen till att landa, Perth är verkligen fint! Axel hade förstås fullt upp i lekplatsen och Leo bevisade att det går att sova i cykelvagnen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *