Ny webblog

Här är den: Vår logg på webben – webb-logg, eller webblogg. Eller helt enkelt ”blog”!

_Vad är en blog då?_

Ur [wikipedia](http://en.wikipedia.org/wiki/Blog):

A weblog, or simply a blog, is a website which contains periodic, reverse chronologically ordered posts on a common webpage. Such a web site would typically be accessible to any Internet user. Part of the reason ”blog” was coined and commonly accepted into use is the fact that in saying ”blog”, confusion with server log is avoided. Individual posts (which taken together are the blog or weblog) either share a particular theme, or a single or small group of authors.

Så. Här ska vi – Micke och Vaike (och Axel och Leo) berätta lite om vad som helst. Stort fokus kommer förstås att ligga på den resa vi nu ger oss ut på. Resan till Perth i Australien augusti 04 — februari 05.

2 svar på “Ny webblog”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *