Kategorier
CX500

Fyndat svets och delar

Det känns som det är några år sedan jag borde skaffat mig tillgång till en svets, men nu så är det alltså fixat. Efter en period av bevakning på Blocket så hittades denna pjäs i Halland till ett humant pris. Extra roligt att jag och Anders köper den ihop (den var iofs inte så dyr) så att vi kan sporra varandra (till stordåd?).

Riktigt bäst är att det följde med friköpt gasflaska på köpet.

Dock ska den fixas lite, men delar hittades på CO och är ny beställda.

Men det som var så extra extra roligt var ju att säljaren visade sig vara en som höll på med att bygga motorcyklar! Så där fanns ju en fyndlåda med bland annat skärm och lykta – något jag verkligen försökt hitta på nätet, men varit för snål för att köpa till ockerpriser.

Se bildtexter!

Maxmig 140/1 – bör räcka gott för våra behov. Dessutom på en liten fin vagn! 🙂
Asså vilken cool skärm! Här ligger den dock lite väl lågt, eller så blir det kanske en ”hugger”. Jag kan ju alltid svetsa mig några fina stag…
Lykta ”Bates style”, 4 tum. Snygg snyggare snyggast.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.