DSAWA

Idag tog vi kontakt med DSAWA, Down Syndrome Asociation of Westerna Australia, genom att besöka deras kansli. Där blev vi väl emottagna och fick bland annat en inbjudan till seminarier kommande helg. Kul! Där räknar vi (förståss) med att få kontakt med andra föräldrar till barn med DS.

Förutom inbjudan fick vi en tjock pärm som utgör lita av ett ”start-kit” för de föräldrar som fått ett barn med DS. Det är en fantastisk pärm med ett innehåll präglat av en enorm positivitet!

DSAWA, fick vi veta, är en organisation som helt förlitar sig på donationer, eget arbete och eldsjälar – man får inget statligt stöd. Det ska bli riktigt intressant att se hur de arbetar och kanske kunna ta med sig något hem. Något konkret vi har med oss är en fotoutställning som de publicerat på CD-ROM. Fantastiska bilder!

2 svar på “DSAWA”

  1. Sitter här och läser med ett leende på läpparna, lycklig över att få ta del av era göranden… Längtar att läsa om era upplevelser av den kommande helgen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *