Arild

Nu är vårt flyttlass på väg. Här om dagen åkte 15 kubikmeter möbler mm iväg söderut. Under en månad kommer vi pussla ihop tillvaron genom att bo inneboende både här och där, men i helgen har det blivit klart med vart vi ska bo när vi flyttar till Skåne! (Efter teckenlägret tittade vi på två hus i Höganäs kommun och fastnade för ett av dem.)

Vi kommer att hyra ett fantastiskt litet hus i Arild, Höganäs kommun. Huset är ursprungligen byggt på 1700-talet och _väldigt_ mysigt. Inte så stort kanske, men det har tillräckligt med rum för att inhysa oss alla. Och gäster också för den delen!

Trädgården är otrolig: Massor med träd, grusgångar och planteringar. Dessutom finns det staket runt om, vilket är bra med tanke på alla småpojkar med spring i benen…
Och ja, man ser havet!

Gröna stugan, Arild

5 svar på “Arild”

 1. Huset ser jättefint ut!
  Vilket stort beslut och långt kliv att flytta! Hoppas allt går bra. Det finns ingen möjlighet att ni passerar Uppsala/Rasbo på vägen ner?

 2. Huset får klart godkänt. (Trädgården får ni orka med, bäst ni gitter. Själv är jag nog för lat. Men H har börjat uttrycka önskemål om kolonilott, så han kanske kommer som ett skott på posten.

  Kanske kan vi hinna förbi den 10 september, på vägen tillbaka till Sturup. Får se.

  I morgon, fredag, drar vi till Island. Men, jisses Amalia vad vi har städat och rensat i förråd och varit duktiga på sista tiden!

  Kram på alla!

  eva

 3. Åter från Island. Intensivt men fint.
  Har ni hunnit flytta än, eller ska Micke dra i gång skolan först?
  Huset ligger ju bara och väntar, menar jag.

  eva

 4. Vilket underbart litet hus…hoppas att jag kan se det SNART!!Till er alla, LUV U!!!Ta hand om er och njut av denna vackra höst. Vi hade iallafall tur med vädret är en djup psykologiskt sätt att klara av trånga passager.. kram Aime

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *