Snart reser vi

Vi ger oss snart ut på långresa igen. Denna gång blir vi borta i två månader.

Resrutt:
Thailand (Koo Lanta) – Australien (Sydney) – Nya Zeeland (nordön) – Australien (Perth).

Resan är kombinerad semester och jobbresa. Vaike ska arbeta i Sydney och Perth.

Sist vi åkte långt (till Australien) hade vi ju en hel del packning (!), men nu ska vi försöka minimera denna. Målbilden var från början en väska + barnvagn, men när vi tog fram väskan kändes det lika bra att ta fram en till…
Vi får se hur det går.

Två väskor - räcker det?

Räcker det med två väskor??

5 svar på “Snart reser vi”

 1. Hej!

  Tack för kortet! Spännande att ni ger er iväg igen. Och spännande att se om ni klarar er med två väskor… Kan ju säga att vi hade haft problem med det, åkte med en fullpackad bil sist vi var på semester.

  Hoppas ni har haft en bra jul och att ni hinner njuta lite av vintern innan ni åker. Kanske någon liten vinterexursion? Om ni har snö kvar vill säga. Här är det vitt och jag har varit hemma med Erik, som har haft ögoninflammation, hela veckan. Idag tillbringade vi förmiddagen i pulkbacken. Roligt!

  Ha det bra!
  kram
  Maria

 2. Vad perfekt att åka nu så slipper ni gå och vänta på våren här hemma (nu när ni inte bor i Luleå och kan njuta av en ordentlig skidvinter)! Trevlig resa!
  Kul att se ett inlägg från Maria *vinkvink* 🙂

 3. Tack för kortet. Underbara grabbar! Ja, deras föräldrar är rätt underbara, de också. Rimligen ett samband där.

  När jag hickat lite över att ni ska ut på långresa en gång till, blev jag skittråkig och snörpig och undrade hur i hela fridens namn Micke kunde vara ledig två månader mitt under vårterminen. För ”vi” måste ju bara vara hela familjen, inte bara mor och barn.

  Jag hickade till för en annan sak också – jag hade ju tänkt ut så bra hur födelsedagsgrejer (eller nåt sånt i alla fall) skulle överräckas samtidigt och . Och det skulle då göras nu under våren, när vi åker ner och pratar med vigselförrättaren. Men nu om ni bara sticker….

  Ge mig nån sorts respons på detta, så ska jag lugna ner mig. Dvs om det inte visar sig att även Virve, Mattias och Eerik har stuckit, när vi kommer till Skåne. I så fall tycker jag Skåne verkar vara ett skumt landskap att bo i. Kram! e

 4. Ta’t lugnt Eva: Micke (jag) är föräldraledig med Tom.
  Skåne är verkligen inte ett landskap man behöver fly denna tiden på året – idag var det typiskt vårvinter med mina mått mätt, dvs. nollgradigt, sol och gnistrande snö. Dock ingen skidåkning… Och vill man ny fly kan man ju göra det under hösten. Det har reeeeeegnaaaaaat. Hela tiiiiiiiden. Surt.
  Men vad bryr sig vi om det nu!? Ha!

  Eva och Himir: Vi kommer hem i månadsskiftet mars-april. Är det för sent för er? Annars tar vi det i sommar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *