Aktuellt väder – live

Nu ska aktuellt väder för Perth visas till höger på sidan. Uppgifterna hämtas från flygplatsen i Perth, så det är inte riktigt vädret i Fremantle (som ju ligger vid kusten – flygplatsen ligger några mil inåt landet) som visas.

Tänk på tidsskillnaden: Kväll i Sverige är natt i Australien, så vill man se vårt dagväder får man titta in på morgonen/förmiddagen.

Ber om överseende med vissa översättningar av väderförhållanden…

2 svar på “Aktuellt väder – live”

  1. Vilken häftig resedagbok! Imponerande på vilket sätt du fixat denna hemsida och fantastiskt på vilket sätt ni nyttjar tekniken och berättar så levande. Roligt med jämförelsen av vädret! Nu går vi mot kylan och ni mot värmen. Lyckans ostar…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *