Bajs (endast för barnfamiljer *)

* eller andra icke-känsliga

Att resa med barn är intressant och kul och också ganska jobbigt. Antingen äter de inte alls (Leo levde på bananer i två veckor på Koh Lanta, ja, förutom de sista dagarna när vi kom på att vi kunde beställa makaroner och korv…) eller så är de hungriga hela tiden. Helst när man står i kö på någon flygplats. (I och för sig för oftast Toms skrik med sig att vi får gå före i kön.)

Med detta följer också intressanta bajsfenomen. Våra tre barn bajsar just nu ca 4-5 ggr om dagen (alltså VARJE barn), och Tom har den obehagliga vanan att bajsa klockan 5 och sedan inte vilja somna om.

På Koh Lanta var det andra bullar… Eftersom matintaget var så litet så bajsades det kanske bara ett par gånger per vecka, förutom den gången Tom var magsjuk (ja, och Axel, Leo och Micke också var det, fast inte samtidigt). Då bajsade Tom ner barnstolen vid frukostbuffén på hotellet, något som jag elegant trollade bort med min lilla servett och sedan kamouflerade med att bära undan barnet lite så där på snedden så det såg ut som jag busade med honom. Jag tror inte någon märkte något.

Värre gick det för tanten i vita byxor som försökte stillsamt släppa en fis, något hennes tarm inte hade tänkt sig. Enligt hörsägen hade hon kvalat in till John Cleese "silly walks" utan vidare.

Hade egentligen hoppats på en lite lugnare period nu men Leos bilbarnstolsbajsning ändrade läget. Stod och torkade av hela pojken med våtservetter bredvid en lastbil på en Shellmack i Auckland i kväll… Vi får väl se hur det utvecklar sig på bajsfronten.

Ett svar på “Bajs (endast för barnfamiljer *)”

  1. UjUJUJ, inte låter det kul men så här på lukt och stänkfritt avstånd ter dt hela sig rätt underhållande!! Man blir garvad..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *