Små barn på resande fot

_dsc4001.jpgEfter en vecka i husbuss med tre små barn så har vi sett massor och gjort en del, men inte så mycket av det som står i turistbroshyrerna. Det gäller att hitta de där smultronställena och plocka rent där istället för att hinna med så mycket som möjligt. Det har vi i alla fall lärt oss. Det var de där gångerna vi stannade lite extra länge på några ställen som vi hittade stunderna att minnas. Och då hann vi också med en klassisk Nya Zealändsk öl (i det här fallet Mac’s gold) mellan barnmatsburkarna. Och barnen dricker naturligtvis inhemsk dricka också. Axels favvo är L&P (Lemon & Paeron). Leos absoluta favorit hittills har dock varit den Thailändska guavajuicen. Så tack vare barnen har vi fått tid till att landa på olika ställen. Nästa gång vi reser i husbuss till Nya Zealand med små barn så lägger vi oss på en camping i Taupo minst en vecka och gör småutflykter därifrån… För det blir en nästa gång alla gånger (fast kanske inte med små barn).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *