Här bor vi

För den som är intresserad, här är en kartbild (via supercoola Google Maps) över vart vi bor under tiden vi är i Fremantle. Läget är som man kan se inte direkt centalt i Fremantle, men det gör inte så mycket. Närheten till havet och till busshållplats (gratisbussen The CAT som går i en slinga runt Fremantel, gratis var tionde minut) gör det till ett rätt så perfekt läge! Dessutom finns busslinjer som passerar Curtin där Vaike jobbar.

Huset, som mer är en förvuxen stuga, kallas för South Beach Cottage och ser ut så här (fler bilder via länken nedanför bilden!):

huset, freo

Huset sett från gatan

 

vardagsrum

Vardagsrummet, toalettens dörröppning, Tom och Leo

 

kök

Köket

 

Uterum

Uterum i anslutning till trädgården. Skönt.

4 svar på “Här bor vi”

 1. Hej från oss i ett iskallt lärarrum, ventilationen ur funktion. Vi är bara tjejer kvar på jobbet. Anita. Jenny.Lolitha och Marie-Louise hälsar. Anna och Lotta har det bra i Gamleby, dit kom våren redan igår. Här jobbar vi med statistik över betygen, planering av trådkurser och annat upphetsande…för lite sol och öl alltså. Vad fint hus ni har – har aldrig upplevt 42 grader torr värme, kanske bättre än hög luftfuktighet.
  Ha det bra.
  Alice

 2. Hej på er

  Sitter här på jobbet och längtar bort. Kanske borde kolla hur många föräldradagar man har kvar. Det är jättekul att kunna följa er på nätet. Bilderna är underbara. Här lyser vårsolen men det är väldigt kallt. Och snart är det påsklov.
  Sköt om er

  Kram Annika

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *