Norrut igen

I morgon bär det av norrut igen. Vi ska åka till Monkey Mia, ca 100 mil norr om Perth (pilen på kartan). Där ska vi stanna i tre nätter, sedan åker vi ned till Perth igen. Förhoppningsvis några delfinmöten rikare! Hem till Sverige bär det av den 30 mars.
Det känns lite (eller egentligen ganska mycket) vemodigt att lämna Fremantle, där vi haft två behagliga veckor. Jag känner mig väldigt hemma här, efter att ha bott här så länge (fem månader) för två år sedan. Förhoppningsvis kommer vi tillbaka. Det känns så.

Nä, vi flyger ut redan kl 06:15, så jag borde såklart sova nu.
Packningen står vid dörren, disken är klar och huset vi hyrt är (hjälpligt) städat. Taxin kommer redan kl 04:00. Oj oj.

Förresten: Bör man vara orolig över att Monkey Mia ligger vid Shark Bay??

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *