Jobbstart

Så var det dags att börja jobba igen. Egentligen har jag arbetat en dryg vecka redan, men först nu känns det som att det börjar bli en rutin. På gott och ont.

När man som jag varit föräldraledig sedan 1 februari, rest en del och sedan ägnat våren (vilket var mer som sommar) och sommaren (vilket var mer som höst) till att ”bara vara”, är det ju lite tungt att sätta fart på jobbtankarna igen. Men det går!

Jobb föresten: Jag har bytt arbetsgivare från Kunskapsskolan till John Bauergymnasiet. Där ska jag undervisa i Matematik, Naturkunskap och ”Dataämnen” (Programmering, Nätverk mm.) Kul! Det känns också bra att kunskapssynen utgår från helheten: Långa pass som ej är styrda till specifik kurs, utan mer till ämnesområden. Perfekt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *