Axel och d/j/umpern

I Kalgoorlie köpte Axel en T-shirt till sig själv, med en gruvdumper på. Idag när han skulle gå på dagis så sa jag att han kunde ha sin nya t-shirt på sig, och att Melissa (Axels dagisfröken) skulle tycka den var jättefin och säga ”Nice truck!”. Axel nickade, tog på sig t-shirten och verkade inte bry sig mer om det.

När vi kom ut var det lite kyligt, så jag hjälpte Axel att sätta på sig en långärmad tröja.

Väl framme på dagiset så hängde Axel upp sin väska och hatt på kroken. När jag just skulle gå så sa han att han var varm och ville att jag skulle hjälpa honom av med den långärmade tröjan. Sedan såg jag hur han började cirkla runt Melissa, och liksom spände ut bröstet. Jag signalerade till Melissa att Axel nog ville att hon skulle se hans t-shirt. Hon böjde sig ner och log och sa: Nice truck!

Jag lämnade Axel nöjd vid lekbordet på dagis.

Ett svar på “Axel och d/j/umpern”

  1. Är Axel lika bil- och maskinfixerad som mina pojkar???!!
    Visst är det konstigt att detta intresse måste vara kopplat till alla killar?
    Är det bara tröjor med bilar, dödskallar eller andra häftiga tryck, som gäller?
    Skjort-användning måste alltid föregås av stora diskussioner och avtal, om att man bara behöver ha den på när man hälsar på folket som har festen och sedan får den åka av!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *