Premiärdopp i havet!

Jag och Axel åkte och badade i söndags. Luften var hög och klar och himlen var blå. Vi passade på att åka tidigt innan solen skulle bli alldeles för het. När vi kom till vår favoritstrand i Rockingham så var vattnet alldeles stilla och jag och Axel gick direkt ner och satte oss i sanden och åt vattenmelon.

Axel springer i vattenbrynet. Jag ser att han har blivit större. Han har också fått ett mognare sätt att röra sig. Jag ser att hans kroppskonstitution liknar sin fars väldigt mycket. Och hans känsliga hud har mått väldigt bra av sol, salta vindar och mycket utomhus. Inte ett spår av alla mystiska fläckar och eksem som han hade under våren. Vilken lycka.

Axel börjar leka med en flicka. De kastar sand ut i havet. Jag ser att nu när Axel inte kan kommunicera verbalt med alla han träffar, så har han utvecklat sitt kroppspråk. Det ser bra ut. Han och flickan har mycket roligt.

Axel ber mig komma ut i vattnet. Ja, nu är det dags för premiärdoppet i havet! Så jag och Axel går ut en bit i vattnet, men det blir ju grunt igen. Axel skrattar gott åt det, och säger åt mig att gå ut där det är djupare och doppa mig. Han skulle vänta där han bottnar. Så jag gör det, och det är ljuvligt.
Axel badar

2 svar på “Premiärdopp i havet!”

  1. Jag kan se er framför mig, du och Axel mysandes på stranden. Jag njuter med er. När vi tittade på filmsnuttarna som ni skickade till oss så var det ”Mikael” som sprang ner till vattnet för att tvätta bort sanden från tungan. Det kändes som om vi flyttades tillbaka i tiden. Samma kroppskonstitution, samma rörelsemönster som far sin har han den underbara grabben.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *