Egen lya!

Efter att ha kikat på några ställen inne i South Perth (där vi bodde förra gången vi var här) blev vi visade en lägenhet i Fremantle. Direkt vi klev in i lägenheten kändes det helt rätt och vi bestämde oss omgående för att ta den.
Lägenheten ligger ca 5 minuters promenad från havet (man ser hamnen från segelbåtarna i hamnen från balkongen) vilket känns helt ok.

Indiska oceanen är ett hav man kan läsa om i faktaböcker…men att stå där och lukta, känna, se och höra ger en känsla av… _livet_! Alltså ännu en variant av det som jag lärt känna som livet, vilket gör livet spännande (igen). Tänk att hav kan vara så olika, det här havet är ljusgrönt och ljusblått men ändå vilt (så här på vintern). Och det luktar varmt.

Lägenheten då? Tja, det är en lägenhet inrymd i en gammal ombyggd kakfabrik, The Biscuit Factory, och har ett sovrum i etage, vilket Axel och Leo direkt lade beslag på. I övrigt fullt utrustad: Tvättmaskin, tumlare, diskmaskin, micro, tv, video, stereo mm. Dessutom A/C som kan både kyla och värma.
Under oss finns en italiensk restaurang med frestande meny – återkommer med rapport om hur maten smakar.

Ett svar på “Egen lya!”

  1. Den här reseberättelsen kommer att bli så bra att den väl lämpar sig för publicering i bokform. Tag ut max av pubbesöket med alla mammorna, Micke!
    Ni verkar ha fått tag i en riktigt spännande lägenhet. Och en fräsig bil dessutom. Gosa er nu riktigt, det är er väl unt!
    Kramar till er alla från Helgi

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *