Egen bil!

Vår Ford Fairmont -91:aVi hade från början tänkt avstå att ha en bil under vår vistelse här, men vi har tänkt om. Eftersom vi valt att bo i Fremantle hellre än i Perth, blir det väl långt att åka för Vaike när hon ska till Universitetet (det tar ca 55 minuter med buss) och därför har vi idag införskaffat en bil!
På bilaffären som skyltade med ”Car for cash!” hittades en prima Ford Fairmont av 1991 års årsmodell. Bilen är i helt ok skick och ståtar med en rak sexa om 3,9 liter under huven. (Om det är samma siffra som bränsleförbrukningen i liter per mil, ja det återstår att se…)
Vi gav inte alltför mycket för bilen och räknar med att sälja tillbaks den till handlaren eller sälja privat innan vi åker härifrån.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *