Aussie BBQ

Nu har vi varit med om en korrekt Australiensisk barbeque! Min kollega (och vän), Tanya, bjöd in oss i söndags. Det viktigaste att ta med är något att dricka, inte bara till dig själv utan till alla som vill ha. Så vi hade med oss ett 6-pack.

Maten var god! Det var lamm, korvar och känguru på grillen. Känguru smakade ungefär som hjort. Till det bjöd hon på pastasallad. Samtalsämnena kretsade kring nationaliteter, vilket det ofta gör när folk från olika länder samlas. Det är kul, och det känns stimulerande att få vara en del av en sån där kulturmix som uppstår där man är van vid att det finns många inflyttade människor från hela världen. Det är som att man blir mer medveten om sin egen kulturs egenart när man får frottera den mot andras…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *