Kategorier
Australien

Melbourne – Port Campbell

Hyrbil

Det visade sig att vi på något sätt uppgraderats ett snäpp så att vi i stället för en “vanlig” Toyota kunde köra iväg i en aningens mer sportig Ford Falcon RX6. Trevligt på alla sätt.

Med god kartläggning och stöd från GPS (Navigon i iPhone – mycket bra!), tog vi oss snabbt ut P motorväg västerut, för att sedan vika söderut mot Great Coastal Highway, en mycket vacker och mycket kurvig väg längs havet. Flera timmar och några stopp (för att svälja åksjukan) senare, kom vi så småningom fram till Port Campbell, en liten liten by med några hotell och en bra restaurang. Mätta i magen och duktigt trötta stöp vi i säng för att kunna stiga upp före soluppgången nästa dag!

20130628-225150.jpg

20130628-225307.jpg

20130628-230308.jpg

Ett svar på ”Melbourne – Port Campbell”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.