Vi flyttar!

Ett stort beslut är taget: Vi ska flytta!

Efter att i bra många år funderat på saken, men inte riktigt fått det att stämma in med våra respektive arbeten, har vi nu bestämt oss för att ta steget. Jag har under våren sökt jobb i Helsingborg, blivit kallad till intervju, och sedan blivit erbjuden jobbet. Jag har accepterat.
Det är en lärartjänst på en grundskola i centrala HBG som startar i höst. Vaike ska arbeta till viss del i Luleå, men i övrigt vara föräldraledig.

Vi har ännu ingenstans att bo (!), men räknar med att lösa det i sommar.

Till viss del är jag skräckslagen, till viss del väldigt sugen på att ge mig av redan i morgon. Jag har ju bott i Luleå hela mitt liv (med undantag för vissa längre utflykter…) men har under flera år känt att andra delar av Sverige/världen lockar.

Trots många vänner och en stor släkt i Luleå, när tanken på att flytta slagit rot är den svår att bli av med.
Nu _blir_ det Helsingborg. Där finns Vaikes syster, närhet till släktingar på Vaikes sida och vänner.

Den 1 augusti börjar jag mitt nya jobb, resten av familjen kommer efter i september/oktober.
Vi återkommer med vår nya adress…

2 svar på “Vi flyttar!”

  1. Japp!

    Grattis!

    Jag blir inte förvånad – det har verkligen legat i luften länge – men jag tycker det låter bra!

    eva

  2. Ett stort steg, men när det väl är gjort kommer det förmodligen att gå skitenkelt! Hoppas ni kommer att hitta ett passande boende. Stort lycka till!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *