Hotell Welcome Cup -06

Vaike och Tom på skyttetävling
Vaike och Tom

Traditionsenligt gjorde Ale skf ganska gott i från sig vid de årliga tävlingarna i Stockholm. Tävlingen ”Hotell Welcome Cup” (tidgare Brommastafetten) samlar de 20 bästa femmannalagen från de 20 bästa skytteföreningarna i Sverige.

Tävlingen brukar av oss skyttar upplevas som mycket spännande och påfrestande på nerverna. I och med att varje lagskytts resultat läggs till totalsumman är det ju inte alls roligt att misslyckas på denna tävling. Men desto roligare att lyckas! Själv är jag riktigt nöjd med mitt skytte och laget gjorde en bra tävling som helhet. Vi slutade på en andra plats, vilket ju får räknas som bra. (Vi har vunnit tävlingen två gånger) Här kan man läsa mer om skyttet

Extra roligt var det ju att Vaike, Axel och Tom kom till Stockholm för att heja fram pappa! På bilden ses Vaike och Tom (Tom är den lilla killen med stora hörselskydd).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *