Glömde knytblusen!

Inser nu att jag visst är helt ute med dresscoden…De seniora forskarna har samtliga både högklackat och knytblus (ja, inte karlarna då, de har mest manchesterkavajar, ni vet såna med läderovaler på armbågarna) . Själv springer jag runt i jeans och t-shirt för att det är bekvämast så. Men det gör nog att de andra har svårt att ta mig på allvar.

Jag var på ett mycket intressant doktorandseminarium i tisdags. Doktoranden, Tanya, pratade om ”beyond postmodernism” , något som vi också borde prata om på vår institution. Istället för den gammal uttjatade dikotomin modernism-postmodernism, så pratade hon om vad som skiljer postmodernism och det som hon menade kommer nu ”virtuality”. Referens:
Hayles, N K (2001). The condition of virtuality. In P. Lunenfeld (Ed.), The digital dialectic (pp. 69-94). Cambridge, Mass: The MIT Press.

2 svar på “Glömde knytblusen!”

  1. Fint att du framhärdar med jeansen. Det är bra att inte ha några förväntningar på sig. När du då säger något kan du slå dem med häpnad!
    Postmodernismen har jag aldrig förstått mig på. Bra att man lämnat den.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *