Nu är Leo frisk…

men jag och Micke är sjuka. Leo har träffat en mycket trevlig läkare, som han charmade förstås. Hon skrev ut penicillin, och nu mår Leo mycket bättre. Jag och Micke går på Echinacea.

Jag läste att det bara är 25% av barn med DS som har den omtalade ökade infektionskänsligheten. Jag förstår inte hur det kan ha blivit så att det blivit en ”sanning” att ALLA barn med DS blir lättare sjuka? Sedan läste jag i Sunday Times att personer med DS får cancer i mycket MINDRE utsträckning än vi andra. Läkarna här spekulerar i att det beror på den extra kromosomen (det behöver man väl inte vara Einstein för att klura ut att det måste vara i den det sitter, det är ju det som skiljer). Kul att det faktiskt börjar visa sig att finns medicinska fördelar också! Jag menar, det är ju faktiskt så att Leo har något EXTRA, något som vi andra INTE har.

2 svar på “Nu är Leo frisk…”

  1. Skönt att Leo är frisk! Intressant att höra om det där med 25 procent.. Saker sprider sig så lätt o blir sanningar…intressant det där med cancern också!

  2. Leo ÄR en fantastisk kille! Han berör oss på ett särskilt sätt! Ja, han har något alldeles EXTRA! Därför fordrar han något alldeles extra. Så han har alltså valt sina föräldrar med omsorg…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *