Hutter, hutter

Ikväll kommer våra vänner Familjen Berhan hit. Vad synd på vädret tänkte jag i morse, det känns ju riktigt kallt idag. Jag tog på mig fleecevästen innan jag åkte till jobbet. Nåja, det har lovat varmare till på onsdag.

(Idag är det 21 grader i Perth och på onsdag har de lovat 29 grader…Vi kommer att FRYSA IHJÄL när vi kommer till Luleå i februari!)

2 svar på “Hutter, hutter”

  1. Hej på er. Ja, ni kommer att frysa ihjäl när ni kommer hit i februari. Det är kallt här. Idag har det dock varit soligt och lite varmare så då får man samla krafterna… Vill passa på att tipsa er (och de andra som läser detta) om denna sida. http://www.ettklickforskogen.se/ Här kan man gå in och hjälpa till att rädda gammelskogen i Årrenjarka. Jag tycker det är ett bra initiativ och ska själv ”köpa” ett träd när jag får min lön. Ett tips bara för den som tycker det verkar intressant. Puss och kram på er. Njut av värmen.

  2. Här har vi haft en halvmeter snö i flera veckor, men nu har allt töat bort och vädret är alldeles vårlikt: +6 grader och strålande solsken. Ser inte alls ut som på julkorten. Nåt lurt är det!
    Men nu ska ni magasinera det underbara sommarvädret inombords så blir inte återkomsten till Norrland så svår.
    I dag fick jag till min förvåning och glädje julkort och ännu fler mirakelkrämtuber från Australien, uppenbarligen från Valve.
    Nu klarar jag mig länge. Tack för besväret med försändelsen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *